Hårförlängning

Förlängning med nailhair

Många drömmer om ett långt vackert fylligt hår! Hos mig kan du få det där håret du alltid har drömt om till ett mycket bra pris. Jag använder mig av äkta indiskt hår som har bra kvalité. Jag sätter i slinga för slinga med så kallade Nailhair slingor. Det är hårslingor med vax  som man smälter fast med sitt egna hår med en värmetång. Det ser mycket naturligt ut och fästerna syns inte mycket i håret, man döljer dom under sitt egna hår.

Nailhair sägs vara en av den skonsammaste metoden på marknaden. Med rätt uttagning och skötsel av nailhair sliter det minimalt på det egna håret. Jag har många olika färger att välja mellan, ring och boka tid så får du komma till salongen så provar vi ut en hårfärg som passar just din hårfärg!

Skötselråd för nailhair

Hairextensions håller tyvärr inte för alltid även om det är äkta hår. Man får tänka att löshår är dött hår som behöver mer skötsel och återfuktning än ditt vanliga hår. Men sköter man om det rätt och väl kommer du att hålla det snygga länge!

Bör jag undvika något?

Använd inte produkter som innehåller alkohol i hårbotten där fästerna sitter, alkohol löser upp vaxet. Försök undvika att ha håret i klor eller saltvatten när du badar, det torkar ut håret och sliter på det.

Hårförlängning på en kund

Behöver jag tänka på något?

  • Tvätta bara håret med schampo när det är smutsigt! Schampo torkar ut hår, ett bra riktmärke är ca 1 -2 gånger i veckan. När du inte tvättar med schampo, använd endast balsam eller inpackning.
  • Borsta inte i håret när det är blött, red istället ut det med fingarna och borsta igenom det när det är torrt.
  • Har du tid, låt håret självtorka. Krama ut håret med en handduk, INTE gnugga!
  • Börja borsta håret nere i topparna och arbeta dig uppåt.
  • Om du plattar, fönar, lockar håret använd ett bra värmeskydd.
  • Vid träning eller andra aktiviteter, fläta gärna håret.
  • När du ska sova, red ut håret och borsta igenom det ordentligt och gör sedan en fläta. Försök att alltid fläta det när du ska sova för att inte slita på håret.
  • Gå aldrig och lägg dig med blött eller fuktigt hår, det sliter jätte mycket!

Saker du bör göra minst 1 gång i veckan

Seperera slingorna från varandra och borsta ut håret ordentligt, för att undvika att tovor bildas! Använd en bra hårinpackning till håret. Håret behöver återfuktas eftersom det inte blir återfuktat av din hårbotten.

Ett sista råd

Red helst ut håret två gånger om dagen. Håret går att färga, men jag garanterar inte ett lyckat, önskat resultat.


Boka tid
Josefine Foxman